Så er det nu! Bliv klogere på it Stil et spørgsmål

Piger og IT

Flere og flere piger søger ind i it-branchen – og det er der god grund til. It er nemlig hverken farligt, fremmede eller svært. Og piger kan noget, som drenge ikke kan.

Derfor har it-branchen brug for piger

Piger betragter verden anderledes end drenge. Derfor er det vigtigt, at piger er med til at forme den måde, vi i fremtiden designer, anvender og udvikler it.

It handler nemlig i dag i langt højere grad om at skabe løsninger til menneskers behov. Om brugerinddragelse. Om uddannelse.

Nada, Stine & Sarah

Tre piger som valgte it-branchen. Tre forskellige uddannelser, tre forskellige karrierer. Se filmen og hør pigerne fortælle om deres liv, uddannelse og karriere inden for it-branchen.

Fyr løs. Vi lover at svare så mange vi kan

Vi står klar til at svare på dine spørgsmål om it-branchen. Vi repræsenterer alt fra autodidakte kreative hoveder over super systematiske kodere til strateger med næse for den gode forretning. Og vi er flere end 70 it-hoveder, som står til rådighed.

Har du et spørgsmål, så har vi et svar.

Spørg karrierevejlederen

Spørgkarriererådgiver Bodil Damkjær fra Jobmaker A/S om dine karrieremuligheder. Hvad egner du dig bedst til – informationsarkitekt eller software ingeniør? Eller hvad med internationale karrieremuligheder?

Bodil Jørgensen har 15 års erfaring fra JobMaker A/S i at guide folk i valg af karriere. Hun lover at svare dig inden for en uge.

Spørg studievejlederen

Hvilket studie egner sig bedste til dine it-drømme? Hvor finder du studiet, og hvad kræver studiet af dig? Studie-vejeledere fra landets it-universiteter svarer på dine spørgsmål.