Så er det nu! Bliv klogere på it Stil et spørgsmål

Hvad nu?

Så gælder det fremtiden

Er du tændt på it-branchen og har fået mod på mere? Så er det tid til at finde vej frem igennem uddannelsesjunglen til drømmeuddannelsen.

Her på sitet kan du få svar på mange spørgsmål ved at bruge vores debatforum. Kloge it-hoveder og karrierevejleder Bodil Damkjær svarer løs på spørgsmål til livet inden for branchen.

Futurepeople.dk

Du kan også stimulere din nysgerrighed
ved at besøge sitet www.futurepeople.dk, som fortæller mere om, hvad en it-uddannelse er.

Kontakt din studievejleder

For konkret og direkte uddannelsesvejledning bør du kontakte din studievejleder på  din skole. Du kan også kontakte studievejledningen på en af de videregående uddannelsesinstitutioner, som tilbyder it-uddannelser.

For studievejledere

Som studievejleder er du velkommen til at kontakte IT-Branchen og aftale et besøg af en ambassadør, som vil komme ud på skolen og holde foredrag om mulighederne og livet i it-branchen.

Du kan også skrive til os og få tilsendt vores pixibog om karriereveje i it-branchen.

Karriererådgiver

Spørg karriererådgiver, Bodil Damkjær, fra JobMaker A/S om dine karrieremuligheder. Hvad egner du dig bedst til - projektsalg, udvikling eller programmering? Eller hvad med en international karriere?

Bodil Damkjær har 12 års erfaring i at guide folk i valg af karriere. Hun lover at svare dig inden for en uge.

Fyr løs. Vi lover at svare så mange vi kan

Vi står klar til at svare på dine spørgsmål om it-branchen. Vi repræsenterer alt fra autodidakte kreative hoveder over super systematiske kodere til strateger med næse for den gode forretning. Og vi er flere end 70 it-hoveder, som står til rådighed.

Har du et spørgsmål, så har vi et svar.

Spørg karrierevejlederen

Spørgkarriererådgiver Bodil Damkjær fra Jobmaker A/S om dine karrieremuligheder. Hvad egner du dig bedst til – informationsarkitekt eller software ingeniør? Eller hvad med internationale karrieremuligheder?

Bodil Jørgensen har 15 års erfaring fra JobMaker A/S i at guide folk i valg af karriere. Hun lover at svare dig inden for en uge.

Spørg studievejlederen

Hvilket studie egner sig bedste til dine it-drømme? Hvor finder du studiet, og hvad kræver studiet af dig? Studie-vejeledere fra landets it-universiteter svarer på dine spørgsmål.