Så er det nu! Bliv klogere på it Stil et spørgsmål

Strategi og forretningsudvikling

Vejen til at skabe en bedre verden

Du kan lide at tænke nyt og anderledes. Du kan frigøre dig fra det kontroversielle. Du har stor indlevelsesevne og kan se andres behov.

Det er dig, som skal udvikle forretningen. Du får ideerne. Du ser mulighederne. Og du ligger strategien.

Som forretningsudvikler skal du kombinere din indlevelsesevne og evnen til at tænke ud af boksen med din viden om ny teknologi. Det gør dig i stand til at identificere nye forretningsområder og se nye muligheder i kendt teknologi. Du løser fremtidens udfordringer og baner vejen for det, ingen troede muligt.

Ungdomsuddannelser

Gymnasium, HF, HHX, HTX

Videregående uddannelser

Informationsvidenskab, Interaktivt design, Cand.it. eller flerfaglig uddannelse

Jobtitler

Business analyst, Business strategist, Business developer, Business designer, Business consultant

Fyr løs. Vi lover at svare så mange vi kan

Vi står klar til at svare på dine spørgsmål om it-branchen. Vi repræsenterer alt fra autodidakte kreative hoveder over super systematiske kodere til strateger med næse for den gode forretning. Og vi er flere end 70 it-hoveder, som står til rådighed.

Har du et spørgsmål, så har vi et svar.

Spørg karrierevejlederen

Spørgkarriererådgiver Bodil Damkjær fra Jobmaker A/S om dine karrieremuligheder. Hvad egner du dig bedst til – informationsarkitekt eller software ingeniør? Eller hvad med internationale karrieremuligheder?

Bodil Jørgensen har 15 års erfaring fra JobMaker A/S i at guide folk i valg af karriere. Hun lover at svare dig inden for en uge.

Spørg studievejlederen

Hvilket studie egner sig bedste til dine it-drømme? Hvor finder du studiet, og hvad kræver studiet af dig? Studie-vejeledere fra landets it-universiteter svarer på dine spørgsmål.