Så er det nu! Bliv klogere på it Stil et spørgsmål

Projektsalg

Vejen til at involvere verden

Du kan lide mennesker. Du kan lide at kommunikere med omverdenen. Du kan lide at være bindeled mellem din og din kundes virksomhed.

Du har overblik over kundens behov. Du kender den nyeste teknologi, og du forstår at sætte den i spil.

Som sælger finder du de nye kunder. Du udvider kundekredsen. Er du Key Account Manager, har du ansvaret for de eksisterende kunder. Som It-konsulent sikrer du kundes behov fra start til slut.

Ungdomsuddannelser

Gymnasium, HF, HHX, HTX

Videregående uddannelser

It kombineret med sprog, Informationsvidenskab, Datalogi

Jobtitler

Key Account Manager, Technical Account Manager, It-konsulent, It-sælger, Projektleder

Fyr løs. Vi lover at svare så mange vi kan

Vi står klar til at svare på dine spørgsmål om it-branchen. Vi repræsenterer alt fra autodidakte kreative hoveder over super systematiske kodere til strateger med næse for den gode forretning. Og vi er flere end 70 it-hoveder, som står til rådighed.

Har du et spørgsmål, så har vi et svar.

Spørg karrierevejlederen

Spørgkarriererådgiver Bodil Damkjær fra Jobmaker A/S om dine karrieremuligheder. Hvad egner du dig bedst til – informationsarkitekt eller software ingeniør? Eller hvad med internationale karrieremuligheder?

Bodil Jørgensen har 15 års erfaring fra JobMaker A/S i at guide folk i valg af karriere. Hun lover at svare dig inden for en uge.

Spørg studievejlederen

Hvilket studie egner sig bedste til dine it-drømme? Hvor finder du studiet, og hvad kræver studiet af dig? Studie-vejeledere fra landets it-universiteter svarer på dine spørgsmål.