Så er det nu! Bliv klogere på it Stil et spørgsmål

Projektledelse

Vejen til at få idéerne ud i verden

Du har naturlig gennemslagskraft. Du kan få teamwork til at fungere. Og du har overblikket. Du tænker fremad og forudser behov, og du kan gå op i detaljen, når det er nødvendigt.

Det kræver en efteruddannelse at blive projektleder. Som projektleder skal du udarbejde projektplaner, sammensætte team og styre projektet fra ide til levering. Projektkoordinatoren samler og formidler information på tværs af organisationen og er altid tre skridt foran. Projektmedarbejderen er specialisten, som løser projektets delopgaver – individuelt og i teams.

Ungdomsuddannelser

Gymnasium, HF, HHX, HTX

Videregående uddannelser

Datalogi, It-ingeniør, Informationsvidenskab eller tværfaglig it-uddannelse

Jobtitler

Projektleder, Projektkoordinator, Projektmedarbejder, Produktchef, Udviklingschef

Fyr løs. Vi lover at svare så mange vi kan

Vi står klar til at svare på dine spørgsmål om it-branchen. Vi repræsenterer alt fra autodidakte kreative hoveder over super systematiske kodere til strateger med næse for den gode forretning. Og vi er flere end 70 it-hoveder, som står til rådighed.

Har du et spørgsmål, så har vi et svar.

Spørg karrierevejlederen

Spørgkarriererådgiver Bodil Damkjær fra Jobmaker A/S om dine karrieremuligheder. Hvad egner du dig bedst til – informationsarkitekt eller software ingeniør? Eller hvad med internationale karrieremuligheder?

Bodil Jørgensen har 15 års erfaring fra JobMaker A/S i at guide folk i valg af karriere. Hun lover at svare dig inden for en uge.

Spørg studievejlederen

Hvilket studie egner sig bedste til dine it-drømme? Hvor finder du studiet, og hvad kræver studiet af dig? Studie-vejeledere fra landets it-universiteter svarer på dine spørgsmål.