Så er det nu! Bliv klogere på it Stil et spørgsmål

Programmering, udvikling og design

Vejen til at løse verdens problemer

Du kan tæmme matematiske udfordringer. Du kan tæmme tekniske udfordringer. Og du kan finde løsninger. Du kan lide at arbejde selvstændigt og i teams.

Som udvikler eller it-arkitekt er du problemknuser og indgår i et team af specialister. I får ideer og udvikler smarte løsninger sammen. I tilpasser it-produkter, så de løser kundens problemer. Du er med til at designe løsninger, som er nemme og logiske at anvende for andre.

Ungdomsuddannelser

Gymnasium, HF, HHX, HTX

Videregående uddannelser

Datalogi, It-ingeniør, Bachelor i it

Jobtitler

It-arkitekt, It-udvikler, Software ingeniør, Web designer, Test ingeniør, It-konsulent

Fyr løs. Vi lover at svare så mange vi kan

Vi står klar til at svare på dine spørgsmål om it-branchen. Vi repræsenterer alt fra autodidakte kreative hoveder over super systematiske kodere til strateger med næse for den gode forretning. Og vi er flere end 70 it-hoveder, som står til rådighed.

Har du et spørgsmål, så har vi et svar.

Spørg karrierevejlederen

Spørgkarriererådgiver Bodil Damkjær fra Jobmaker A/S om dine karrieremuligheder. Hvad egner du dig bedst til – informationsarkitekt eller software ingeniør? Eller hvad med internationale karrieremuligheder?

Bodil Jørgensen har 15 års erfaring fra JobMaker A/S i at guide folk i valg af karriere. Hun lover at svare dig inden for en uge.

Spørg studievejlederen

Hvilket studie egner sig bedste til dine it-drømme? Hvor finder du studiet, og hvad kræver studiet af dig? Studie-vejeledere fra landets it-universiteter svarer på dine spørgsmål.