Så er det nu! Bliv klogere på it Stil et spørgsmål

Ledelse

Vejen til at komme ud i verden

Du tager ansvar og går forrest. Du kan lide udfordringer. Du kan forholde dig til fremtiden og få ting til at køre på skinner. Og du er ikke bange for at træffe de svære beslutninger.

Du er leder, og du styrer processerne. Du får mange mennesker til at nå et fælles mål.

En lederstilling er noget, du arbejder dig op til. Eksperten og specialisten kan udvikle sig til senior konsulent eller faglig chef. Sigter du højere efter en topchef eller direktørstilling, kræver det efteruddannelse og erfaring fra mange forskellige jobfunktioner.

Ungdomsuddannelser

Gymnasium, HF, HHX, HTX

Videregående uddannelser

Datalogi, It-ingeniør, HA (dat.)

Jobtitler

Projektchef, Salgschef, Chef for forretningsudvikling, Adm. Direktør, Udviklingschef

Fyr løs. Vi lover at svare så mange vi kan

Vi står klar til at svare på dine spørgsmål om it-branchen. Vi repræsenterer alt fra autodidakte kreative hoveder over super systematiske kodere til strateger med næse for den gode forretning. Og vi er flere end 70 it-hoveder, som står til rådighed.

Har du et spørgsmål, så har vi et svar.

Spørg karrierevejlederen

Spørgkarriererådgiver Bodil Damkjær fra Jobmaker A/S om dine karrieremuligheder. Hvad egner du dig bedst til – informationsarkitekt eller software ingeniør? Eller hvad med internationale karrieremuligheder?

Bodil Jørgensen har 15 års erfaring fra JobMaker A/S i at guide folk i valg af karriere. Hun lover at svare dig inden for en uge.

Spørg studievejlederen

Hvilket studie egner sig bedste til dine it-drømme? Hvor finder du studiet, og hvad kræver studiet af dig? Studie-vejeledere fra landets it-universiteter svarer på dine spørgsmål.