Så er det nu! Bliv klogere på it Stil et spørgsmål

Rasmus

Senior web developer

”I folkeskolen røg jeg ud af døren i ny og næ, og også et par gange op til inspektøren. Jeg hadede idrætstimerne. Jeg kunne bedre lide matematik, engelsk og samfundsfag.”

”I min fritid hang jeg ud med vennerne, spillede computer og skatede. Computere var super spændende, og jeg var ikke bange for at prøve det af. Men jeg gik også og drømte om at blive kok eller andre kreative fag som grafiker eller designer.”

”Da jeg var omkring 19 år, var jeg blevet målrettet og ambitiøs i forhold til mit arbejdsliv. Jeg arbejde en hel del over 38 timer om ugen… mens mine venner gik i gymnasiet og drak sig stive torsdag, fredag og lørdag.”

”Jeg synes, der er et kick i at lære nyt. Der er så meget derude, man ikke ved en skid om – det er da fedt at blive klogere på.”

I dag designer Rasmus nye webløsninger som Senior Web Developer for Telmore.

Fyr løs. Vi lover at svare så mange vi kan

Vi står klar til at svare på dine spørgsmål om it-branchen. Vi repræsenterer alt fra autodidakte kreative hoveder over super systematiske kodere til strateger med næse for den gode forretning. Og vi er flere end 70 it-hoveder, som står til rådighed.

Har du et spørgsmål, så har vi et svar.

Spørg karrierevejlederen

Spørgkarriererådgiver Bodil Damkjær fra Jobmaker A/S om dine karrieremuligheder. Hvad egner du dig bedst til – informationsarkitekt eller software ingeniør? Eller hvad med internationale karrieremuligheder?

Bodil Jørgensen har 15 års erfaring fra JobMaker A/S i at guide folk i valg af karriere. Hun lover at svare dig inden for en uge.

Spørg studievejlederen

Hvilket studie egner sig bedste til dine it-drømme? Hvor finder du studiet, og hvad kræver studiet af dig? Studie-vejeledere fra landets it-universiteter svarer på dine spørgsmål.