Så er det nu! Bliv klogere på it Stil et spørgsmål

Nazish

Software ingeniør

“Jeg var meget ivrig i skolen. Og dygtig. Jeg var den flinke pige – men samtidig fuld af spas. Matematik var helt klart favoritfaget. Biologi brød jeg mig ikke rigtig om.”

”Mit første møde med en computer var i 7. klasse. Vi havde ikke nogen computer derhjemme, så jeg var helt vild med den ugentlige time, vi havde dengang.”

”Jeg fik min første computer, da jeg var omkring 16 år. Derefter gik stort set al min fritid med den.”

”Jeg kan godt lide at følge med i, hvad der sker på it-fronten. Men det er ikke et must eller noget, jeg bruger en masse penge på. Så vil jeg hellere shoppe tøj eller smykker, eller lytte til Bollywood musik.”

”Personligt er det målet, der driver mig. Jeg vil gerne være den bedste til det, jeg laver.

I dag gør Nazish en forskel for sundhedsbranchen som Chefudvikler for NNIT.

Fyr løs. Vi lover at svare så mange vi kan

Vi står klar til at svare på dine spørgsmål om it-branchen. Vi repræsenterer alt fra autodidakte kreative hoveder over super systematiske kodere til strateger med næse for den gode forretning. Og vi er flere end 70 it-hoveder, som står til rådighed.

Har du et spørgsmål, så har vi et svar.

Spørg karrierevejlederen

Spørgkarriererådgiver Bodil Damkjær fra Jobmaker A/S om dine karrieremuligheder. Hvad egner du dig bedst til – informationsarkitekt eller software ingeniør? Eller hvad med internationale karrieremuligheder?

Bodil Jørgensen har 15 års erfaring fra JobMaker A/S i at guide folk i valg af karriere. Hun lover at svare dig inden for en uge.

Spørg studievejlederen

Hvilket studie egner sig bedste til dine it-drømme? Hvor finder du studiet, og hvad kræver studiet af dig? Studie-vejeledere fra landets it-universiteter svarer på dine spørgsmål.