Så er det nu! Bliv klogere på it Stil et spørgsmål

Morten

Digitalchef

”Jeg er ikke koder. Jeg er it-forbruger – det er der min interesse ligger.”

”Jeg har aldrig drømt om noget specifikt. I skoleårene var det noget diffust om at blive populær, professionel skater, popstjerne eller noget i den dur.”

”Jeg var ikke den store læsehest i skolen. Det var fritiden, det handlede om. Jeg var skater og skatede seriøst flere gange dagligt. Men jeg klarede mig godt i skolen – uden at stræbe. Jeg var typen som læste op i timen og snakkede med.”

”Computere interesserede mig ikke. En ven havde en Zitech med gummitastatur, og jeg lærte et programmeringssprog på ungdomsskolen. Men det fangede mig ikke.”

”Jeg opdagede computeren gennem musik. Jeg startede med at spille bas i et garage-punk band og sang en smule. Så røg jeg ind i elektronisk musik. Der åbnede computeren en hel ny verden for mig. Jeg kunne skabe og producere musik selv – det var fantastisk!”

I dag sidder Morten som digitalchef i Metronome og mixer det kreative med det strategiske.

Fyr løs. Vi lover at svare så mange vi kan

Vi står klar til at svare på dine spørgsmål om it-branchen. Vi repræsenterer alt fra autodidakte kreative hoveder over super systematiske kodere til strateger med næse for den gode forretning. Og vi er flere end 70 it-hoveder, som står til rådighed.

Har du et spørgsmål, så har vi et svar.

Spørg karrierevejlederen

Spørgkarriererådgiver Bodil Damkjær fra Jobmaker A/S om dine karrieremuligheder. Hvad egner du dig bedst til – informationsarkitekt eller software ingeniør? Eller hvad med internationale karrieremuligheder?

Bodil Jørgensen har 15 års erfaring fra JobMaker A/S i at guide folk i valg af karriere. Hun lover at svare dig inden for en uge.

Spørg studievejlederen

Hvilket studie egner sig bedste til dine it-drømme? Hvor finder du studiet, og hvad kræver studiet af dig? Studie-vejeledere fra landets it-universiteter svarer på dine spørgsmål.