Så er det nu! Bliv klogere på it Stil et spørgsmål

Mohamed

Direktør

”Jeg var smart på den smarte måde – uden at være klam. Og ret selvsikker. Jeg lavede min lektier og fulgte godt med. Allerede i folkeskolen vidste jeg, at jeg ville arbejde med softwareudvikling.”

”I gymnasiet var det basket og hip hop. Favoritfagene var matematik og IT. I læsefagene blev der improviseret – man kunne jo altid have en mening om et billede eller digt. Jeg fandt ret hurtigt ud af, at jeg godt kunne lide at stå foran et publikum – så jeg røg tit op til tavlen.”

”Jeg har aldrig haft et karrieremål. Tingene er ligesom kommet af sig selv. Men jeg har altid vidst, hvad jeg IKKE skulle røre ved. Jeg brugte udelukkelsesmetoden: Læge – for meget at læse; Politik – må ikke lyve for min tro; Økonomi og IT – genialt.”

”Jeg kan godt lide at holde mig opdateret på den teknologiske front. Det giver et kick, man ikke kan få ret mange andre steder.”

I dag udfordrer Mohamed sig selv dagligt som direktør i sin egen virksomhed, Noitso A/S.

Fyr løs. Vi lover at svare så mange vi kan

Vi står klar til at svare på dine spørgsmål om it-branchen. Vi repræsenterer alt fra autodidakte kreative hoveder over super systematiske kodere til strateger med næse for den gode forretning. Og vi er flere end 70 it-hoveder, som står til rådighed.

Har du et spørgsmål, så har vi et svar.

Spørg karrierevejlederen

Spørgkarriererådgiver Bodil Damkjær fra Jobmaker A/S om dine karrieremuligheder. Hvad egner du dig bedst til – informationsarkitekt eller software ingeniør? Eller hvad med internationale karrieremuligheder?

Bodil Jørgensen har 15 års erfaring fra JobMaker A/S i at guide folk i valg af karriere. Hun lover at svare dig inden for en uge.

Spørg studievejlederen

Hvilket studie egner sig bedste til dine it-drømme? Hvor finder du studiet, og hvad kræver studiet af dig? Studie-vejeledere fra landets it-universiteter svarer på dine spørgsmål.