Så er det nu! Bliv klogere på it Stil et spørgsmål

Kim

Technical account manager

”Jeg har aldrig vidst, hvad jeg ville. Det er mere følelsen, jeg går efter. Lidt tilfældigheder og interesse. Da jeg var lille havde jeg to ønsker: det ene var en hund, det andet var at blive klovn. Jeg gik sågar i cirkusskole en sommer.”

”I skolen var jeg var nok den ’flinke’ dreng. Larmede ikke ret meget. Men jeg var heller ikke læsehesten. Lektierne var ikke min stærke side. Jeg var dog altid forberedt til eksamen.”

”Idræt var ynglingsfaget. Men jeg var også ret vild med matematik, når jeg kunne finde ud af det. Computere interesserede mig ikke – udover at jeg spillede en del på dem. Men jeg var altid imponeret, når vennerne kunne noget spændende med dem.”

”Jeg elsker nye gadgets. Men jeg skal kunne se fidusen i dem ret hurtigt, ellers mister jeg interessen. Men sport er stadig det, der trækker mest.”

I dag rejser Kim verden tynd som Technical Account Manager for Microsoft.

Fyr løs. Vi lover at svare så mange vi kan

Vi står klar til at svare på dine spørgsmål om it-branchen. Vi repræsenterer alt fra autodidakte kreative hoveder over super systematiske kodere til strateger med næse for den gode forretning. Og vi er flere end 70 it-hoveder, som står til rådighed.

Har du et spørgsmål, så har vi et svar.

Spørg karrierevejlederen

Spørgkarriererådgiver Bodil Damkjær fra Jobmaker A/S om dine karrieremuligheder. Hvad egner du dig bedst til – informationsarkitekt eller software ingeniør? Eller hvad med internationale karrieremuligheder?

Bodil Jørgensen har 15 års erfaring fra JobMaker A/S i at guide folk i valg af karriere. Hun lover at svare dig inden for en uge.

Spørg studievejlederen

Hvilket studie egner sig bedste til dine it-drømme? Hvor finder du studiet, og hvad kræver studiet af dig? Studie-vejeledere fra landets it-universiteter svarer på dine spørgsmål.