Så er det nu! Bliv klogere på it Stil et spørgsmål

Irma

System udvikler

”Læsehest! Jeg var en læsehest i skolen. Lektierne blev altid lavet til tiden og systematisk. Men jeg ventede til sidste øjeblik. Jeg arbejder under stress.”

”I timerne var jeg stille. Jeg gjorde alt for at skjule mig. Men det ændrede sig, da jeg begyndte på datamatikerskolen. Der fik jeg selvtillid, og så røg fingeren op.”

”Fritiden gik med at spille fodbold eller sidde foran computeren på biblioteket. Jeg drømte også om at være det sjette medlem af Spicegirls. Jeg var gennemført poptøs. Og så gjorde jeg alt for at skjule mine bumser.”

”Jeg troede, jeg var en nørd. Jeg elskede computere. Men jeg kunne ingen af de tekniske betegnelser. Det var alle sjove ting, man kunne med en computer og internettet. Da jeg startede på datamatikerskolen, fandt jeg ud af, at jeg kun kunne tænde-surfe-slukke.”

”Det er lidt ligesom med fodbold. Jeg elsker at være en del af holdet og have angriber rollen.”

I dag arbejder Irma med at gøre livet lettere for bankkunder som systemudvikler i BankData.

Fyr løs. Vi lover at svare så mange vi kan

Vi står klar til at svare på dine spørgsmål om it-branchen. Vi repræsenterer alt fra autodidakte kreative hoveder over super systematiske kodere til strateger med næse for den gode forretning. Og vi er flere end 70 it-hoveder, som står til rådighed.

Har du et spørgsmål, så har vi et svar.

Spørg karrierevejlederen

Spørgkarriererådgiver Bodil Damkjær fra Jobmaker A/S om dine karrieremuligheder. Hvad egner du dig bedst til – informationsarkitekt eller software ingeniør? Eller hvad med internationale karrieremuligheder?

Bodil Jørgensen har 15 års erfaring fra JobMaker A/S i at guide folk i valg af karriere. Hun lover at svare dig inden for en uge.

Spørg studievejlederen

Hvilket studie egner sig bedste til dine it-drømme? Hvor finder du studiet, og hvad kræver studiet af dig? Studie-vejeledere fra landets it-universiteter svarer på dine spørgsmål.